ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις των bloggers που φιλοξενούνται στο in.gr δεν απηχούν κατ' ανάγκη την άποψη του in.gr. Η επιλογή των φωτογραφιών και των βίντεο γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των bloggers. Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση κάποιου blog ή έχει οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορεί να επικοινωνήσει με το in.gr.
EUROύσια! με τον Στέλιο Σοφιανό
 
Δημοσίευση: 08 Ιουν. 2012, 18:17
Η νίκη δική μας, η ήττα του Τσίπρα
Μα είναι ξεκάθαρο: πάμε για νίκη. Όπως είπε και η Τζένη η Σαλλλλονικιά, η κυρία του «Μπάλα, κυρία μου», ο Σάντος κατεβαίνει με το γνωστό σύστημά του. Και με Γκέκα μπροστά. Που σημαίνει ότι θέλει γκολ. Ότι θα πάει για το γκολ. Για δύο γκολ. Τουλάχιστον. Διότι ο Γκέκας το ένα το έχει. Και αν το βάλει, θα μπει και δεύτερο. Και αν δεν το βάλει, απλώς… χάσαμε. Τον Γκέκα μόνο τότε τον βάζεις ενδεκάδα. Όταν πας για νίκη. Και όταν δεν τον βάζεις και δεν νικάς, τον πετάς μέσα αλλαγή. Άλλο νόημα δεν έχει η συμμετοχή του. ...
6Σχόλια»
 
 
Δημοσίευση: 05 Ιουν. 2012, 20:11
Πολωνό-νο-νο υντραυλικό!!!

Ενας από τους μύθους που υπάρχουν σε αυτή τη χώρα – και που θα καταρρίψει μια για πάντα η κυβέρνηση του ΣυΡιζΑ – είναι εκείνος του «πολωνού υδραυλικού». Οι Πολωνοί, τουλάχιστον στη χώρα μας, κάνουν ένα σωρό επαγγέλματα: ηλεκτρολόγοι, ελαιοχρωματιστές, μουσικοί, καθηγητές μουσικής, καθηγητές πανεπιστημίου, σκίπερ κ.ά…. Υδραυλικό από την Πολωνία σπανίως θα συναντήσεις.

...
22Σχόλιο»
 

Tελευταία σχόλια

 • Ενας "ξένος" ΕΛΛΛΗΝΑΣ

   

  Οταν πριν από καιρό διάβασα τυχαία το πρώτο σας κείμενο (δεν ξέρω εάν είχαν προ

  Αντώνης Κίσαμος
 • Ελληνόφωνε Άγγλε..

   

  .. καλώς να μας έρθεις και να εισπράξεις απο την Ελλάδα και τους Έλληνες τα κέρ

  Ο Αγγλόφωνος Έλληνας
 • ΦΕΎΓΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ

   

  Φεύγει ο χρόνος Φεύγει ο χρόνος σαν νεράκι, φεύγει και γίνεται το χτες. Ο ήλιος

  Γιώργος Ι. Μποτής