ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις των bloggers που φιλοξενούνται στο in.gr δεν απηχούν κατ' ανάγκη την άποψη του in.gr. Η επιλογή των φωτογραφιών και των βίντεο γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των bloggers. Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση κάποιου blog ή έχει οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορεί να επικοινωνήσει με το in.gr.
 

Ελευθερολογία τώρα!

Επιστήμη & Τεχνολογία»

Δημοσίευση: 25 Μαϊ. 2007

Θα σας πω την γνώμη μου: Αυτό το blog είναι μια πραγματική αποκάλυψη.

Ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα επηρέαζε την καθημερινή μου δουλειά τόσο πολύ.

Για να ακριβολογήσω: δεν περίμενα ότι θα επηρέαζε τον τρόπο δουλειάς, καθώς ό,τι συμβαίνει στη μετά blog εποχή συνδιαμορφώνει ό,τι γινόταν πριν στη στείρα και απέραντη μοναξιά του αρθρογράφου.

Τίποτε δεν με κάνει περισσότερο ευτυχισμένο από τις συμβουλές και τις γνώμες που δημοσιεύονται εδώ. Γι αυτό άλλωστε και τα σχόλια είναι ελεύθερα.

Πιστεύω ειλικρινά στην ελευθερολογία κι ελπίζω ότι όλοι θα γίνουμε καλύτεροι μέσω της επικοινωνίας, γιατί η δημοκρατία πρέπει να λύνει τα όποια προβλήματα και τα θέματά της με περισσότερη δημοκρατία. Με περισσότερη συμμετοχή.

Καλύτερο είναι το συνδιαμορφούμενο. Καλύτερο είναι αυτό που επεξεργάζεται η κοινότητα, γιατί, όταν είναι πολλά τα μάτια που κοιτούν, λιγότερα σφάλματα μένουν αδιόρθωτα...
 
 

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Συνδέσεις

 

Tελευταία σχόλια

 • Ενας "ξένος" ΕΛΛΛΗΝΑΣ

   

  Οταν πριν από καιρό διάβασα τυχαία το πρώτο σας κείμενο (δεν ξέρω εάν είχαν προ

  Αντώνης Κίσαμος
 • Ελληνόφωνε Άγγλε..

   

  .. καλώς να μας έρθεις και να εισπράξεις απο την Ελλάδα και τους Έλληνες τα κέρ

  Ο Αγγλόφωνος Έλληνας
 • ΦΕΎΓΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ

   

  Φεύγει ο χρόνος Φεύγει ο χρόνος σαν νεράκι, φεύγει και γίνεται το χτες. Ο ήλιος

  Γιώργος Ι. Μποτής