ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις των bloggers που φιλοξενούνται στο in.gr δεν απηχούν κατ' ανάγκη την άποψη του in.gr. Η επιλογή των φωτογραφιών και των βίντεο γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των bloggers. Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση κάποιου blog ή έχει οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορεί να επικοινωνήσει με το in.gr.
 

Εσείς πιστεύετε ακόμη τα χρηματιστήρια και τις "ελεύθερες" αγορές;

Επιστήμη & Τεχνολογία»

Δημοσίευση: 10 Μαϊ. 2010

Σε κάθε δελτίο ειδήσεων μας ενημερώνουν όλοι τι έκαναν στο κάθε μεγάλο χρηματιστήριο του κόσμου οι μετοχές, το δολάριο, ο χρυσός, το πετρέλαιο κ.λπ.

Εκτός όμως από το γεγονός πως αυτά ενδιαφέρουν πολύ λίγους που ήδη τα γνωρίζουν, το θέμα είναι πως έτσι κι αλλιώς όλα αυτά τα παιγνίδια είναι στημένα και ελάχιστη σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Αλλά τα κορόιδα πρέπει να συνεχίσουν να ακουμπάνε τα λεφτουδάκια τους στα Golden Boys υπνωτισμένα από το όραμα του λαϊκού καπιταλισμού. Έτσι, ειδήσεις όπως η πρόσφατη παραδοχή της αμερικανικής FED πως εδώ και πολλά χρόνια συμμετέχει (δηλαδή μαγειρεύει) στις αγορές τους χρυσού πέρασε απαρατήρητη.

Και η ζωή συνεχίζεται.

 
 

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Tελευταία σχόλια

 • Ενας "ξένος" ΕΛΛΛΗΝΑΣ

   

  Οταν πριν από καιρό διάβασα τυχαία το πρώτο σας κείμενο (δεν ξέρω εάν είχαν προ

  Αντώνης Κίσαμος
 • Ελληνόφωνε Άγγλε..

   

  .. καλώς να μας έρθεις και να εισπράξεις απο την Ελλάδα και τους Έλληνες τα κέρ

  Ο Αγγλόφωνος Έλληνας
 • ΦΕΎΓΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ

   

  Φεύγει ο χρόνος Φεύγει ο χρόνος σαν νεράκι, φεύγει και γίνεται το χτες. Ο ήλιος

  Γιώργος Ι. Μποτής