ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις των bloggers που φιλοξενούνται στο in.gr δεν απηχούν κατ' ανάγκη την άποψη του in.gr. Η επιλογή των φωτογραφιών και των βίντεο γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των bloggers. Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση κάποιου blog ή έχει οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορεί να επικοινωνήσει με το in.gr.
 

Ξόδεψε 6 δολλάρια και βρες δουλειά

Επιστήμη & Τεχνολογία»

Δημοσίευση: 17 Μαϊ. 2010

Αυτό έκανε ένας αμερικανός κειμενογράφος που έμεινε χωρίς δουλειά και χρειαζόταν επειγόντως απασχόληση.

Σκέφθηκε πως τα μεγαλοστελέχη των διαφημιστικών εταιρειών θα ελέγχουν συχνά το προφίλ τους στο Google και αφού δεν υπήρχαν διαφημίσεις εκεί το κόστος προβολής θα ήταν πολύ χαμηλό.

Έτσι, τοποθέτησε μηνύματα προς αυτούς προτρέποντάς τους να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες του και έλαβε απαντήσεις από όλους πλην ενός.

Έτσι, με την επένδυση μόνο 6 δολλαρίων (15 σεντς ανά κλικ) έλυσε το επαγγελματικό του πρόβλημα.

http://edition.cnn.com/2010/TECH/05/14/google.job/index.html?hpt=Sbin

 
 

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Tελευταία σχόλια