ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις των bloggers που φιλοξενούνται στο in.gr δεν απηχούν κατ' ανάγκη την άποψη του in.gr. Η επιλογή των φωτογραφιών και των βίντεο γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των bloggers. Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση κάποιου blog ή έχει οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορεί να επικοινωνήσει με το in.gr.
 

Τα κινητά τηλέφωνα προστατεύουν από τον καρκίνο!

Επιστήμη & Τεχνολογία»

Δημοσίευση: 18 Μαϊ. 2010

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε έρευνα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας αφού έδειξε πως οι χρήστες κινητών παρουσίαζαν μικρότερα ποσοστά καρκίνου.

Κάποιος κακόπιστος θα έλεγε πως ίσως οι ίδιες οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έβαλαν το χεράκι τους για αυτό το αποτέλεσμα αλλά θα είχε άδικο.

Οι συντάκτες της έρευνας είναι εμφανέστατα δυσαρεστημένοι που δεν βγήκε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν και ζητούν περισσότερα κεφάλαια για να συνεχίσουν, ελπίζοντας πως στο τέλος κάτι κακό θα καταφέρουν να βρουν. Στα πρώτα 10 χρόνια της έρευνας πάντως δεν τους βγήκε.

http://www.theregister.co.uk/2010/05/18/un_mobile_emf_study_wrong_answer/

 
 

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Tελευταία σχόλια

 • Όπως όλοι και εγώ

   

  Όπως όλοι οι απλήρωτοι έτσι τη βγάζω και εγώ. Με έναντι. Δεν είσαι ποτέ τελείως

 • σιγά τη δημοκρατία

   

  Στήν ινδική <>οι ψήφοι εξαγοράζονται με λίγα χρήματα ή απειλές στους φτωχούς δ

  Ανώνυμος / η
 • Απάντηση

   

  Ποιός τον πληρώνει;Είναι λέει κάτι μήνες απλήρωτοι και απ'ότι μαθαίνω και ο νέο

  PS