ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις των bloggers που φιλοξενούνται στο in.gr δεν απηχούν κατ' ανάγκη την άποψη του in.gr. Η επιλογή των φωτογραφιών και των βίντεο γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των bloggers. Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση κάποιου blog ή έχει οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορεί να επικοινωνήσει με το in.gr.
 
Διαφήμιση του μπάσκετ

Διαφήμιση του μπάσκετ

Ηλίας Ζούρος»

Δημοσίευση: 07 Σεπ. 2010

Η φάση των «16» του Μουντομπάσκετ ολοκληρώθηκε με ένα φοβερό παιχνίδι το Βραζιλία-Αργεντινή. Ήταν αγώνας διαφήμιση για το μπάσκετ, μεταξύ δύο πολύ ποιοτικών ομάδων, που έχουν στις τάξεις τους μεγάλους παίκτες.

Καταλύτης ήταν ο Λουίς Σκόλα, ο οποίο έδειξε ότι είναι σε φοβερή κατάσταση και πήρε στις πλάτες του την ομάδα του.

Τώρα, μπαίνοντας στην φάση των «8» θα δούμε παιχνίδια με πιο κλειστά σκορ. Γιατί στους «16» είχαμε ματς με μεγάλες διαφορές.

Από τους τέσσερις προημιτελικούς, ξεκάθαρο αβαντάζ έχουν μόνο οι ΗΠΑ κόντρα στη Ρωσία, Όλα τα άλλα θα είναι ντέρμπι. Το Τουρκία-Σλοβενία θα είναι αμφίρροπο παιχνίδι, Η Τουρκία έχει δείξει καλά στοιχεία και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όμως και η Σλοβενία έχει παίξει πολύ καλό μπάσκετ. Έχει βάθος στον πάγκο και ποιότητα.

Το Ισπανία-Σερβία είναι η επανάληψη του περυσινού τελικού του Ευρωμπάσκετ. Θεωρώ ότι οι Σέρβοι θα κοιτάξουν να ελέγξουν ρυθμό, γιατί όλοι γνωρίζουμε. Ότι αν οι Ισπανοί πιάσουν τον ρυθμό τους είναι ασταμάτητοι.

Τέλος η Λιθουανία έπαιξε πολύ καλή άμυνα με την Κίνα ειδικά απέναντι στον Γιανλιαν. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον ματς, αυτό με αντίπαλο την Αργεντινή. 
 

Tελευταία σχόλια

 • Ενας "ξένος" ΕΛΛΛΗΝΑΣ

   

  Οταν πριν από καιρό διάβασα τυχαία το πρώτο σας κείμενο (δεν ξέρω εάν είχαν προ

  Αντώνης Κίσαμος
 • Ελληνόφωνε Άγγλε..

   

  .. καλώς να μας έρθεις και να εισπράξεις απο την Ελλάδα και τους Έλληνες τα κέρ

  Ο Αγγλόφωνος Έλληνας
 • ΦΕΎΓΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ

   

  Φεύγει ο χρόνος Φεύγει ο χρόνος σαν νεράκι, φεύγει και γίνεται το χτες. Ο ήλιος

  Γιώργος Ι. Μποτής