ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις των bloggers που φιλοξενούνται στο in.gr δεν απηχούν κατ' ανάγκη την άποψη του in.gr. Η επιλογή των φωτογραφιών και των βίντεο γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των bloggers. Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση κάποιου blog ή έχει οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορεί να επικοινωνήσει με το in.gr.
 

Αλλη μια θεωρία συνομωσίας; Από τον Ρ.Στάλμαν;;;

Επιστήμη & Τεχνολογία»

Δημοσίευση: 24 Ιαν. 2010

«Μια έκδοση των Windows ήταν σχεδιασμένη έτσι ώστε να αναφέρει στη Microsoft to λογισμικό που υπήρχε στο σκληρό μου δίσκο», και «το KaZaa επέτρεπε σε εμπορικό συνεργάτη του δημιουργού να ενοικιάζει τη χρήση του υπολογιστή του χρήστη σε πελάτες του». Αν τα έλεγε οποιοσδήποτε άλλος, δεν θα έδινα καν σημασία.

Τα λέει όμως ο Ρίτσαρντ Στάλμαν και αυτό με θορύβησε. Διαβάστε την άποψή του για το Trusted Computing και το Palladium της Microsoft, δύο φιλοσοφίες σχεδιασμού συστημάτων και μοιράσματος (ιδιόκτητου) λογισμικού και περιεχομένου που απειλούν να κλέψουν τον έλεγχο του υπολογιστή μας και να παραδώσουν τα ηνία του σε ψυχωτικές "Corporation".
Λέξεις κλειδιά

Στάλμαν

 
 

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Tελευταία σχόλια

 • Ενας "ξένος" ΕΛΛΛΗΝΑΣ

   

  Οταν πριν από καιρό διάβασα τυχαία το πρώτο σας κείμενο (δεν ξέρω εάν είχαν προ

  Αντώνης Κίσαμος
 • Ελληνόφωνε Άγγλε..

   

  .. καλώς να μας έρθεις και να εισπράξεις απο την Ελλάδα και τους Έλληνες τα κέρ

  Ο Αγγλόφωνος Έλληνας
 • ΦΕΎΓΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ

   

  Φεύγει ο χρόνος Φεύγει ο χρόνος σαν νεράκι, φεύγει και γίνεται το χτες. Ο ήλιος

  Γιώργος Ι. Μποτής