ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις των bloggers που φιλοξενούνται στο in.gr δεν απηχούν κατ' ανάγκη την άποψη του in.gr. Η επιλογή των φωτογραφιών και των βίντεο γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των bloggers. Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση κάποιου blog ή έχει οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορεί να επικοινωνήσει με το in.gr.
 

Ξε-blόg-αρε! - Μαθητικός διαγωνισμός μπλόγκινγκ

Απ-Ανθή-σματα»

Δημοσίευση: 04 Μαρ. 2008  | Τελευταία ενημέρωση: 04 Μαρ. 2008

Έως τις 16 Μαΐου γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής στον πρωτότυπο πανελλήνιο διαδικτυακό μαθητικό διαγωνισμό με τίτλο «ξε-blog-αρε» με έπαθλο έως 15.000 ευρώ. Με την έγκριση των κηδεμόνων τους, μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου καλούνται να συμμετάσχουν ατομικά ή ομαδικά στον μαθητικό διαγωνισμό αφού πρώτα φτιάξουν το προσωπικό διαδικτυακό τους ημερολόγιο. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο kseblogare.gr, όπου αναρτώνται αναλυτικές πληροφορίες και οι όροι του διαγωνισμού. Το κάθε ιστολόγιο θα πρέπει υποχρεωτικά να καλύπτει τέσσερις θεματικούς άξονες, διαφορετικά η συμμετοχή θα απορρίπτεται ως απαράδεκτη, κατά το στάδιο αξιολόγησης. Τα τέσσερα θέματα είναι «το σχολείο σου», «η πόλη / το χωριό σου», «περιβάλλον /πολιτισμός της πόλης ή του χωριού» και «η ψηφιακή Ελλάδα».

Το μόνο απαράδεκτο που βρίσκω είναι η απόρριψη ως «απαράδεκτη», εάν δεν είναι εντός θέματος! Δηλαδή, εάν ένας πιτσιρικάς έχει κάτι άλλο να πει από τα τετριμμένα, θα τον φιμώνουμε; Ξεμπλοκάρετε!

Λέξεις κλειδιά

εκπαίδευση, διαγωνισμός, blogging

 
 

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Tελευταία σχόλια

 • Ενας "ξένος" ΕΛΛΛΗΝΑΣ

   

  Οταν πριν από καιρό διάβασα τυχαία το πρώτο σας κείμενο (δεν ξέρω εάν είχαν προ

  Αντώνης Κίσαμος
 • Ελληνόφωνε Άγγλε..

   

  .. καλώς να μας έρθεις και να εισπράξεις απο την Ελλάδα και τους Έλληνες τα κέρ

  Ο Αγγλόφωνος Έλληνας
 • ΦΕΎΓΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ

   

  Φεύγει ο χρόνος Φεύγει ο χρόνος σαν νεράκι, φεύγει και γίνεται το χτες. Ο ήλιος

  Γιώργος Ι. Μποτής