ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις των bloggers που φιλοξενούνται στο in.gr δεν απηχούν κατ' ανάγκη την άποψη του in.gr. Η επιλογή των φωτογραφιών και των βίντεο γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των bloggers. Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση κάποιου blog ή έχει οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορεί να επικοινωνήσει με το in.gr.
 
Ήμασταν φιλότιμοι, αλλά... άστοχοι

Ήμασταν φιλότιμοι, αλλά... άστοχοι

Αργύρης Πεδουλάκης»

Δημοσίευση: 10 Σεπ. 2011

Παίξαμε με μία ομάδα που έχει πάρα πολλά σωματικά προσόντα, κυρίως ως προς το ύψος και την ταχύτητα.

Εμείς ξεκινήσαμε το ματς έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Φώτση, Καϊμακόγλου, και Μπουρούση, βγάλαμε ελεύθερα σουτ και κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο. Οι Ρώσοι μπόρεσαν να μείνουν κοντά στο σκορ, γιατί ήταν καλοί στα επιθετικά ριμπάουντ, κάτι λογικό, λόγω του ύψους που διαθέτουν.

Συνεχίσαμε με ένα τρόπο παιχνιδιού, ψάχνοντας τα σουτ, αλλά από τη στιγμή που δεν έμπαιναν, δώσαμε τη δυνατότητα στους Ρώσους να τρέξουν σε ανοιχτό γήπεδο με τους ψηλούς και ημίψηλους παίκτες τους. Αυτό είναι και το «όπλο» τους.

Στις αρχές του Β' ημιχρόνου το ματς πήγαινε κοντά, αφού με την παρουσία του Κουφού στην πεντάδα, «κρύψαμε» τις αδυναμίες μας με μία ζώνη ματς-απ. Όμως, οι Ρώσοι, φαίνεται ότι μας είχαν διαβάσει από το μαρς με τη Σλοβενία και έτσι γύρισαν σωστά τη μπάλα και βρήκαν ελεύθερα σουτ. Από τη στιγμή που τα έβαλαν, δημιούργησαν τη διαφορά υπέρ τους και το άγχος εις βάρος μας. Η ψυχολογία ήταν πια με το μέρος τους.

Εμείς συνεχίσαμε να είμαστε άστοχοι, παρασυρθήκαμε και σε παραπάνω σουτ από ότι έπρεπε, μάλιστα πολλά από αυτά ήταν και… τραβηγμένα όσον αφορά στις συνθήκες που έγιναν και οι Ρώσοι «άνοιξαν» το παιχνίδι.

Είναι πολύ σημαντικό να είσαι εύστοχος απέναντι στους Ρώσους. Τα παιδιά, όμως, έκαναν μια φιλότιμη και σοβαρή προσπάθεια και πρέπει να το αναγνωρίσουμε γιατί δυστυχώς δεν είχαμε λύσεις ούτε μέσα στο καλάθι τους.
 

Tελευταία σχόλια

 • Ενας "ξένος" ΕΛΛΛΗΝΑΣ

   

  Οταν πριν από καιρό διάβασα τυχαία το πρώτο σας κείμενο (δεν ξέρω εάν είχαν προ

  Αντώνης Κίσαμος
 • Ελληνόφωνε Άγγλε..

   

  .. καλώς να μας έρθεις και να εισπράξεις απο την Ελλάδα και τους Έλληνες τα κέρ

  Ο Αγγλόφωνος Έλληνας
 • ΦΕΎΓΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ

   

  Φεύγει ο χρόνος Φεύγει ο χρόνος σαν νεράκι, φεύγει και γίνεται το χτες. Ο ήλιος

  Γιώργος Ι. Μποτής