ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις των bloggers που φιλοξενούνται στο in.gr δεν απηχούν κατ' ανάγκη την άποψη του in.gr. Η επιλογή των φωτογραφιών και των βίντεο γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των bloggers. Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση κάποιου blog ή έχει οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορεί να επικοινωνήσει με το in.gr.
 
Μετά τις bb κρέμες τι έπεται;

Μετά τις bb κρέμες τι έπεται;

Beauty Lines»

Δημοσίευση: 31 Ιαν. 2013

Η τεράστια παγκόσμια επιτυχία που έκαναν οι ΒΒ κρέμες είναι γεγονός. Μια τάση που ξεκίνησε από την Άπω Ανατολή κατέκτησε όλον τον κόσμο. Και δικαολογημένα. Οι ΒΒ κρέμες προσφέρουν άνεση, θρέψη, αντηλιακή προστασία και ταυτόχρονα χαρίζουν υγιή λάμψη και ελαφριά κάλυψη. Η πρώτη ΒΒ κρέμα που ήρθε στην Ελλάδα και έκανε θραύση ήταν η ΒΒ Cream της Garnier.Σύντομα, κυκλοφόρησαν και άλλες φόρμουλες από όλες σχεδόν τις εταιρείες, που κάλυπταν κάθε ανάγκη του ξηρού, κανονικού, μεικτού, λιπαρού ακόμα και ώριμου δέρματος.Πρόσφατα λανσαρίστηκε ένα προϊόν μεταξύ bb κρέμας και μέικ απ. Δηλαδή ένα θρεπτικό προϊόν αλλά με καλύτερη κάλυψη απ’ ό,τι μια BB και λίγο πιο ανάλαφρη από ένα μέικ απ. Το όνομά του είναι Αerateint BB Mousse, με SPF 30, από τη Vichy. Το δοκιμάσατε; Ποια είναι η γνώμη σας;Όμως στη βιομηχανία της ομορφιάς οι εξελίξεις τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς. Σαν να λέμε ότι το μέλλον είναι το νέο παρόν. Ο διάδοχος της ΒΒ κρέμας είναι η CC κρέμα και μας έρχεται πάλι από την Άπω Ανατολή. (Λέτε στο μέλλον να βγει και DD κρέμα; Δεν αποκλείεται). CC είναι αρχικά που σημαίνουν color correcting, δηλαδή «διόρθωση χρώματος» και στο εξωτερικό έχει ήδη λανσαριστεί από διάφορες μάρκες μεταξύ των οποίων η Olay και η Chanel. Θα μου πείτε ποια είναι η διαφορά της από την BB. Από την άποψη της ενυδάτωσης και της θρέψης κάνει την ίδια δουλειά. Όμως έχει ελαφρύτερη και πιο ανάλαφρη υφή και δεν προσφέρει ιδιαίτερη κάλυψη, εφόσον δεν περιέχει χρωστικές. Έχει όμως συστατικά που εξισορροπούν τις χρωματικές ατέλειες της επιδερμίδας. Αυτά προς το παρόν.Στην Ελλάδα δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα ωστόσο όσοι είναι πιο εξοικειωμένοι με το e-shopping μπορούν να παραγγείλουν μια CC κρέμα από το εξωτερικό. Αν όντως βρεθεί στα χέρια σας, θα ήθελα να μου πείτε τις εντυπώσεις σας.
 

Περιγραφή


Κατερίνα Τσιλιμιδού
Με λένε Κατερίνα Τσιλιμιδού και γεννήθηκα στην Αθήνα. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στα περιοδικά, πριν από 16 χρόνια, δε φανταζόμουνα ποτέ ότι ο Τύπος θα με κέρδιζε ολοκληρωτικά... Το 2000 μπήκα στο δυναμικό του Cosmopolitan και μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα, στα τέλη του 2002, άνοιξα την πόρτα του beauty department. Εργάστηκα 7 χρόνια ως assistant beauty editor στο Cosmopolitan και από τον Ιούνιο του 2010, βρίσκομαι, ως beauty editor, στο τελείως διαφορετικό, παρ’όλα αυτά αδελφό περιοδικό Vita.

Tελευταία σχόλια

 • Ενας "ξένος" ΕΛΛΛΗΝΑΣ

   

  Οταν πριν από καιρό διάβασα τυχαία το πρώτο σας κείμενο (δεν ξέρω εάν είχαν προ

  Αντώνης Κίσαμος
 • Ελληνόφωνε Άγγλε..

   

  .. καλώς να μας έρθεις και να εισπράξεις απο την Ελλάδα και τους Έλληνες τα κέρ

  Ο Αγγλόφωνος Έλληνας
 • ΦΕΎΓΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ

   

  Φεύγει ο χρόνος Φεύγει ο χρόνος σαν νεράκι, φεύγει και γίνεται το χτες. Ο ήλιος

  Γιώργος Ι. Μποτής