ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις των bloggers που φιλοξενούνται στο in.gr δεν απηχούν κατ' ανάγκη την άποψη του in.gr. Η επιλογή των φωτογραφιών και των βίντεο γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των bloggers. Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση κάποιου blog ή έχει οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορεί να επικοινωνήσει με το in.gr.
 
Couture styling

Couture styling

Beauty Lines»

Δημοσίευση: 26 Φεβ. 2013

Μήπως μπορείτε να καταλάβετε σε ποια ανήκει αυτή η σκιά;Hint: Ίσως το γράμμα «Κ» μπορεί να σας βοηθήσει.

Οκ, δείτε την επόμενη φωτό:Nαι, καλά διακρίνατε, είναι η Kate Moss. H οποία έχει κάνει τα φωτογραφικά στούντιο το δεύτερο σπίτι της. Αυτή τη φορά, φωτογραφίζεται από τον Solve Sundbo για τη διαφημιστική καμπάνια της πρώτης σειράς styling της Κerastase που θα δημοσιευθεί τον Ιούνιο. (Ιδού λοιπόν, ο ρόλος του «Κ» στην παραπάνω φωτό.)Τα μακριά μαλλιά της Kate μεταμορφώθηκαν μέσα από διαφορά looks, κυματιστά ή σπαστά, με πλούσιο όγκο και ελεύθερη κίνηση, εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους αλλά όλα εντυπωσιακά. Τα χτενίσματα τα επιμελήθηκε ο Luigi Murenu, studio hairstylist και καλλιτεχνικός διευθυντής για τη δημιουργία της νέας σειράς styling, που εμπεριστώνει τις αξίες της Kerastase, δηλαδή υγεία, λάμψη και πειθαρχία στην τρίχα.Υπομονή μέχρι το καλοκαίρι που θα τα δοκιμάσουμε.
 

Περιγραφή


Κατερίνα Τσιλιμιδού
Με λένε Κατερίνα Τσιλιμιδού και γεννήθηκα στην Αθήνα. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στα περιοδικά, πριν από 16 χρόνια, δε φανταζόμουνα ποτέ ότι ο Τύπος θα με κέρδιζε ολοκληρωτικά... Το 2000 μπήκα στο δυναμικό του Cosmopolitan και μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα, στα τέλη του 2002, άνοιξα την πόρτα του beauty department. Εργάστηκα 7 χρόνια ως assistant beauty editor στο Cosmopolitan και από τον Ιούνιο του 2010, βρίσκομαι, ως beauty editor, στο τελείως διαφορετικό, παρ’όλα αυτά αδελφό περιοδικό Vita.

Tελευταία σχόλια

 • Ενας "ξένος" ΕΛΛΛΗΝΑΣ

   

  Οταν πριν από καιρό διάβασα τυχαία το πρώτο σας κείμενο (δεν ξέρω εάν είχαν προ

  Αντώνης Κίσαμος
 • Ελληνόφωνε Άγγλε..

   

  .. καλώς να μας έρθεις και να εισπράξεις απο την Ελλάδα και τους Έλληνες τα κέρ

  Ο Αγγλόφωνος Έλληνας
 • ΦΕΎΓΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ

   

  Φεύγει ο χρόνος Φεύγει ο χρόνος σαν νεράκι, φεύγει και γίνεται το χτες. Ο ήλιος

  Γιώργος Ι. Μποτής