ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις των bloggers που φιλοξενούνται στο in.gr δεν απηχούν κατ' ανάγκη την άποψη του in.gr. Η επιλογή των φωτογραφιών και των βίντεο γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των bloggers. Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση κάποιου blog ή έχει οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορεί να επικοινωνήσει με το in.gr.
 
Τα Μαρμάρινα Σπήλαια της Παταγονίας
Τα Μαρμάρινα Σπήλαια της Παταγονίας

Τα Μαρμάρινα Σπήλαια της Παταγονίας

Πυξίδα»

Δημοσίευση: 29 Μαϊ. 2013

Τα Μαρμάρινα Σπήλαια (Marble Caves) βρίσκονται στην Παταγονία στα σύνορα Χιλής και Αργεντινής. Αναδύονται από τη λίμνη Καρέρα (Carrera), τα νερά της οποίας ανήκουν στην Αργεντινή, ενώ τα σπήλαια ανήκουν στη Χιλή. Μάλιστα, η λίμνη έχει επισήμως δύο ονομασίες: στη Χιλή λέγεται General Carrera και στην Αργεντινή Buenos Aires. Εκτιμάται ότι τα Μαρμάρινα Σπήλαια σχηματίστηκαν τα τελευταία 6.200 χρόνια εξαιτίας της διάβρωσης από το νερό.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες!

Πέννυ Μπροτζάκη e-mail: pyksida.gr@gmail.com


 
 

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Συνδέσεις

 

Tελευταία σχόλια

 • Όπως όλοι και εγώ

   

  Όπως όλοι οι απλήρωτοι έτσι τη βγάζω και εγώ. Με έναντι. Δεν είσαι ποτέ τελείως

 • σιγά τη δημοκρατία

   

  Στήν ινδική <>οι ψήφοι εξαγοράζονται με λίγα χρήματα ή απειλές στους φτωχούς δ

  Ανώνυμος / η
 • Απάντηση

   

  Ποιός τον πληρώνει;Είναι λέει κάτι μήνες απλήρωτοι και απ'ότι μαθαίνω και ο νέο

  PS