ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις των bloggers που φιλοξενούνται στο in.gr δεν απηχούν κατ' ανάγκη την άποψη του in.gr. Η επιλογή των φωτογραφιών και των βίντεο γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των bloggers. Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση κάποιου blog ή έχει οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορεί να επικοινωνήσει με το in.gr.
 
Οι Ινδοί είναι λιγότερο κομπλεξικοί από τους Έλληνες

Οι Ινδοί είναι λιγότερο κομπλεξικοί από τους Έλληνες

Ο Κόσμος του Αύριο»

Δημοσίευση: 06 Φεβ. 2014  | Τελευταία ενημέρωση: 06 Φεβ. 2014

Φαντάζεστε ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft να ήταν Έλληνας; Θα πανηγυρίζαμε λες και πήραμε την Πόλη και θα αυτοσυγχαιρόμασταν μέχρι αηδίας για το πόσο έξυπνοι και ικανοί είμαστε.

Όλο αυτό το σύμπλεγμα να φανούμε ανώτεροι όμως κρύβει ανασφάλεια, φόβο και κόμπλεξ κατωτερότητας που οι Ινδοί δεν φαίνεται να το έχουν. Έτσι λοιπόν η ανάδειξη ενός Ινδού σε μια τόσο σημαντική θέση δεν προκαλεί ενθουσιασμό αλλά περίσκεψη.

Τι κοινωνία έχουμε φτιάξει που οι ικανοί αναδεικνύονται μόνο όταν την εγκαταλείπουν; Αυτό αναρωτιέται ο ινδικός τύπος και δεν μπορώ να μη παρατηρήσω πως εμείς αποφεύγουμε αυτή την ερώτηση όπως ο διάολος το λιβάνι.

Προφανώς γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά την απάντηση αλλά δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε. Αν το κάνουμε θα πρέπει να αναγνωρίσουμε και τις ευθύνες μας αλλά αυτό πονάει. Καλύτερα να φταίνε για όλα οι ξένοι.

Γιώργος Στ. Επιτήδειος

Λέξεις κλειδιά

Κόμπλεξ Ανωτερότητας, Ελλάδα

 
 

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Tελευταία σχόλια

 • Ενας "ξένος" ΕΛΛΛΗΝΑΣ

   

  Οταν πριν από καιρό διάβασα τυχαία το πρώτο σας κείμενο (δεν ξέρω εάν είχαν προ

  Αντώνης Κίσαμος
 • Ελληνόφωνε Άγγλε..

   

  .. καλώς να μας έρθεις και να εισπράξεις απο την Ελλάδα και τους Έλληνες τα κέρ

  Ο Αγγλόφωνος Έλληνας
 • ΦΕΎΓΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ

   

  Φεύγει ο χρόνος Φεύγει ο χρόνος σαν νεράκι, φεύγει και γίνεται το χτες. Ο ήλιος

  Γιώργος Ι. Μποτής