ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις των bloggers που φιλοξενούνται στο in.gr δεν απηχούν κατ' ανάγκη την άποψη του in.gr. Η επιλογή των φωτογραφιών και των βίντεο γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των bloggers. Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση κάποιου blog ή έχει οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορεί να επικοινωνήσει με το in.gr.
 

Προσοχή! Μην ενεργοποιήσετε αυτόν τον υπολογιστή για 37 ημέρες

Απ-Ανθή-σματα»

Δημοσίευση: 25 Αυγ. 2014  | Τελευταία ενημέρωση: 25 Αυγ. 2014

Στις 30 Σεπτεμβρίου λέγεται ότι η Microsoft θα παρουσιάσει τα Windows 9! Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι σε... κάτι περισσότερο από 37 ημέρες (!) θα απαλλαγώ από τα Windows 8 και ό,τι τα ακολούθησε υπό μορφή υποεκδόσεων ή update. Κυρίως, γεννιέται μια ελπίδα μέσα μου ότι τα Windows θα πάψουν να με ενοχλούν. Δεν μπορεί, θα το έχουν πάρει το μήνυμα εκεί στο Ρέντμοντ.

Ξέρω ότι δεν συμφωνούν όλοι πως τα Windows 8 είναι τα χειρότερα Windows όλων των εποχών. Ακόμα κι εγώ που έπιασα εαυτόν να απομακρύνεται συνειδητά και ασυνείδητα από την χρήση του ολοκαίνουργιου και πανέμορφου κατά τα άλλα laptop μου, αντιλαμβάνομαι ότι η πρόκληση που είχε να αντιμετωπίσει το τμήμα ανάπτυξης ήταν εξαιρετικά μεγάλη. Οι χρήστες πάντοτε αντιδρούν στο νέο, μας είχαν πει οι δάσκαλοι από τα πρώτα μαθήματα προγραμματισμού, πάντα ήταν δύσκολο να μιλήσει ο προγραμματιστής με τον τελικό χρήστη. Όμως εδώ, το πράγμα παράγινε.

Οι ενοχλήσεις είναι αλλεπάλληλες και δεν μπορείς να κάνεις κυριολεκτικά τίποτα παραγωγικό σε εύλογο χρόνο με ένα μηχάνημα  που κουβαλάει την νεότερη έκδοση των Windows. Το υποχρεωτικό Update στα Windows 8.1 δεν κατέβαινε με τίποτα, τα μηνύματα μπλοκαρίσματος εφαρμογών μου έσπασαν τα νεύρα, για να μην μιλήσω για το μπέρδεμα με το desktop και το άλλο, το Metro. Έφτασα στο σημείο να σκεφτώ σοβαρά να λοξοδρομήσω προς την Apple, αλλά οι πιο ψύχραιμοι με συγκράτησαν. Αντιμετωπίζω με τρόμο την ιδέα ότι θα χρειαστεί να κάνω πραγματική δουλειά στο μηχάνημα και είμαι πρόθυμη να δουλέψω νύχτα στο γραφείο με τα ήσυχα και καλόβολα XP αν χρειαστεί για να σώσω τους γύρω μου από το βέβαιο επόμενο ξέσπασμα θυμού.

Με ελάχιστα γνωστά για τα επόμενα Windows, ελπίζω η πληροφορία για το τέλος των Windows 8 να είναι αληθινή. Μόνη μου ανησυχία, μην έχει ξεμείνει καμιά γραμμή κώδικα στα Windows 9.

Λέξεις κλειδιά

Windows 8, Windows 8.1, Windows 8.1 Update

 
 

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Tελευταία σχόλια

 • Ενας "ξένος" ΕΛΛΛΗΝΑΣ

   

  Οταν πριν από καιρό διάβασα τυχαία το πρώτο σας κείμενο (δεν ξέρω εάν είχαν προ

  Αντώνης Κίσαμος
 • Ελληνόφωνε Άγγλε..

   

  .. καλώς να μας έρθεις και να εισπράξεις απο την Ελλάδα και τους Έλληνες τα κέρ

  Ο Αγγλόφωνος Έλληνας
 • ΦΕΎΓΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ

   

  Φεύγει ο χρόνος Φεύγει ο χρόνος σαν νεράκι, φεύγει και γίνεται το χτες. Ο ήλιος

  Γιώργος Ι. Μποτής