ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις των bloggers που φιλοξενούνται στο in.gr δεν απηχούν κατ' ανάγκη την άποψη του in.gr. Η επιλογή των φωτογραφιών και των βίντεο γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των bloggers. Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση κάποιου blog ή έχει οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορεί να επικοινωνήσει με το in.gr.
 
Εγώ πάντως είμαι με την Πορτογαλία

Εγώ πάντως είμαι με την Πορτογαλία

Ο Νίκος Λυμπεροπουλος σχολιάζει το EURO 2016»

Δημοσίευση: 09 Ιουν. 2016

Με μεγάλη μου χαρά ξεκινάω από σήμερα να μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις μου για το Euro 2016. Μία ομολογουμένως... περίεργη διοργάνωση, καθώς για πρώτη φορά αισθάνομαι ότι και άλλα πράγματα μας απασχολούν εκτός από τη μπάλα.

Τι θα ήθελα λοιπόν από αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα; Οι παίκτες, οι ομάδες και όλοι όσοι είναι πρωταγωνιστές να καταφέρουν να μας κάνουν να ξεχαστούμε, να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να επικεντρωθούμε στα σημαντικά.

Στη Γαλλία πιστεύω ότι θα γίνει ένα δυνατό Πρωτάθλημα. Οι ομάδες έχουν τις δυνατότητες. Φαβορί δεν μπορώ παρά να πω ότι θα είναι οι παραδοσιακές ομάδες, που θα έχουν και πάλι τον πρώτο λόγο.

Ισπανία, Γερμανία αλλά και η Γαλλία που ως διοργανώτρια, λόγω παράδοσης έχει πιθανότητες.  Πάντα ήταν αβαντάζ να παίζει στο σπίτι του. Αυτή τη φορά ίσως, βέβαια να αποδειχτεί και ντεσανβαντάζ, αλλά όλα θα φανούν στο γήπεδο.

Δεν αποκλείω όμως και τις εκπλήξεις. Το Βέλγιο ας πούμε είναι μία ομάδα που μπορεί να πετύχει το αναπάντεχο. Οι παίκτες της έχουν κάνουν εξαιρετική χρονιά στους συλλόγους τους. Ωστόσο το στοίχημα τους θα είναι αν μπορούν να δεθούν.

Εγώ πάντως μιας και η Ελλάδα είναι εκτός θα υποστηρίζω την Πορτογαλία, λόγω Φερνάντο Σάντος και Αλβες.

Φαντάζομαι ότι πολλοί ΕΛληνες θα έχουν την ίδια άποψη με εμένα λόγω του πρώην ομοσπονδιακού μας τεχνικού!

Καλή μας μπάλα λοιπόν και τα λέμε μετά την πρεμιέρα...

 

Tελευταία σχόλια

 • Ενας "ξένος" ΕΛΛΛΗΝΑΣ

   

  Οταν πριν από καιρό διάβασα τυχαία το πρώτο σας κείμενο (δεν ξέρω εάν είχαν προ

  Αντώνης Κίσαμος
 • Ελληνόφωνε Άγγλε..

   

  .. καλώς να μας έρθεις και να εισπράξεις απο την Ελλάδα και τους Έλληνες τα κέρ

  Ο Αγγλόφωνος Έλληνας
 • ΦΕΎΓΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ

   

  Φεύγει ο χρόνος Φεύγει ο χρόνος σαν νεράκι, φεύγει και γίνεται το χτες. Ο ήλιος

  Γιώργος Ι. Μποτής