ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις των bloggers που φιλοξενούνται στο in.gr δεν απηχούν κατ' ανάγκη την άποψη του in.gr. Η επιλογή των φωτογραφιών και των βίντεο γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των bloggers. Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση κάποιου blog ή έχει οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορεί να επικοινωνήσει με το in.gr.
 
Περί Βελγίου...
  (Φωτογραφία:  Associated Press )
Περί Βελγίου...

Περί Βελγίου...

insiders»

Δημοσίευση: 14 Ιουν. 2016  | Τελευταία ενημέρωση: 14 Ιουν. 2016

Ήδη πριν αρχίσει το Euro το Βέλγιο είχε «καθίσει» ψηλά στις λίστες των στοιχηματικών για την κατάκτηση του τροπαίου. Κάποια καλά αποτελέσματα στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας είχαν ενισχύσει αυτή τη θεωρία.

Η πρεμιέρα δεν ήταν ιδανική, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν από την Ιταλία παρουσιάζοντας μια εικόνα αρκετά «soft» με τους καλύτερους παίκτες να είναι... σε άλλο γήπεδο. Η πρεμιέρα εκτός από μια πρώτη εικόνα δεν σημαίνει τίποτα άλλο.

Μην ξεχνάμε, ότι φέτος περνάνε και οι 4 καλύτεροι τρίτοι των ομίλων και από κει και πέρα σε μονούς νοκ άουτ αγώνες όλα μπορούν να συμβούν. Το Βέλγιο μπορεί να καταφέρει να διακριθεί, άλλωστε το ταλέντο το διαθέτει, όμως μπορεί και να μην τα καταφέρει.

Ακόμα και αν αποτύχει δεν είναι δα και το τέλος! Καταλαβαίνω ότι είναι κάτι νέο και κάτι φρέσκο που έρχεται να μπει «σφήνα» στην Ισπανία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και γενικά στις ομάδες που αποτελούν φαβορί σε κάθε διοργάνωση... παραδοσιακά.

Όμως ίσως να μην είναι η στιγμή... Ο Αζάρ είναι 25 ετών, ο Ντε Μπρούινε 24, ο Λουκάκου 23, ο Μέρτενς 29, ο Ναιγκολάν 28, ο Κουρτουά 24, ο Βερτόγκεν 29, ο Αλντερβάιρελντ 27, ο Βίτσελ 27, ο Φελαϊνί 28, ο Μπετέκε 25, ο Οριτζί 21 και μόνο ο Κομπανί έχει αγγίξει τα 30. Το ταλέντο ξεχειλίζει και οι παίκτες έχουν ακόμα πολλές παραστάσεις να δώσουν.

Οπότε ακόμα και αν δεν είναι φέτος η στιγμή τους, αυτή θα έρθει στο μέλλον και τότε θα δείξουν αν θα είναι συνεπείς στο ραντεβού τους με την ιστορία. Όταν όμως θα είναι πραγματικά η στιγμή τους...

Πάνος Καισσαράτος
 

Tελευταία σχόλια

 • Ενας "ξένος" ΕΛΛΛΗΝΑΣ

   

  Οταν πριν από καιρό διάβασα τυχαία το πρώτο σας κείμενο (δεν ξέρω εάν είχαν προ

  Αντώνης Κίσαμος
 • Ελληνόφωνε Άγγλε..

   

  .. καλώς να μας έρθεις και να εισπράξεις απο την Ελλάδα και τους Έλληνες τα κέρ

  Ο Αγγλόφωνος Έλληνας
 • ΦΕΎΓΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ

   

  Φεύγει ο χρόνος Φεύγει ο χρόνος σαν νεράκι, φεύγει και γίνεται το χτες. Ο ήλιος

  Γιώργος Ι. Μποτής