ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις των bloggers που φιλοξενούνται στο in.gr δεν απηχούν κατ' ανάγκη την άποψη του in.gr. Η επιλογή των φωτογραφιών και των βίντεο γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των bloggers. Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση κάποιου blog ή έχει οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορεί να επικοινωνήσει με το in.gr.
 
EURO 2016 ή Copa America;

EURO 2016 ή Copa America;

insiders»

Δημοσίευση: 20 Ιουν. 2016

Η Ελλάδα, όπως όλοι δυστυχώς γνωρίζουμε, απουσιάζει από το φετινό Euro. Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα κακό. Και εξηγούμαι… Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για εμάς που γουστάρουμε το ποδόσφαιρο να καθίσουμε αναπαυτικά σε πολυθρόνες, καναπέδες και όπου αλλού βολευόμαστε και με την κατάλληλη παρέα… και πολεμοφόδια (σνακ, πίτσες, σουβλάκια, μπύρες κλπ) να απολαύσουμε ποδόσφαιρο.

Να απολαύσουμε χωρίς άγχος και χωρίς να μετράμε πόντους και αντιπάλους για να δούμε αν τελικά μπορεί να προκριθεί η Εθνική, με πόσους βαθμούς περνάνε οι καλύτεροι τρίτοι, πόσα γκολ έχουν βάλει και φάει οι υπόλοιπες ομάδες, με ποιόν θα παίξει αν προκριθεί, σε ποιο γήπεδο κλπ κλπ. Έτσι λοιπόν αυτό το Euro αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία να απολαύσουμε γκολ και θέαμα χωρίς να μας ενδιαφέρει τι και πως.

Βέβαια ούτε θέαμα έχουμε απολαύσει, αφού το… under είχε την τιμητική του. 1-0, 1-1, 2-0 ήταν τα σκορ που κυριαρχούσαν ενώ το θέαμα ήταν κάτι που απουσίαζε (ξέρω, είναι σαν να περιγράφω έναν κανονικό αγώνα της Ιταλίας, άλλα μιλάω γενικά), ενώ στο… τσακίρ κέφι είχαμε και κάποια 2-1.

Αυτό δείχνει να αλλάζει αφού Τσεχία και Κροατία ήρθαν 2-2 με τους Τσέχους να επιστρέφουν από το 2-0, ενώ αργότερα η Ισπανία και σήμερα το Βέλγιο μοίρασαν 3άρες σε Τουρκία και Ιρλανδία αντίστοιχα (της Ισπανίας μάλιστα ήταν η πρώτη νίκη με 3 γκολ διαφορά στη φετινή διοργάνωση και ήταν στην 21η αναμέτρηση!!!).

Ας ελπίσουμε αυτή να είναι η αρχή για μια διοργάνωση με αρκετά γκολ και θέαμα!!

Αλλιώς θα το γυρίσουμε σε Copa America...

Πάνος Καισσαράτος
 

Tελευταία σχόλια

 • Ενας "ξένος" ΕΛΛΛΗΝΑΣ

   

  Οταν πριν από καιρό διάβασα τυχαία το πρώτο σας κείμενο (δεν ξέρω εάν είχαν προ

  Αντώνης Κίσαμος
 • Ελληνόφωνε Άγγλε..

   

  .. καλώς να μας έρθεις και να εισπράξεις απο την Ελλάδα και τους Έλληνες τα κέρ

  Ο Αγγλόφωνος Έλληνας
 • ΦΕΎΓΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ

   

  Φεύγει ο χρόνος Φεύγει ο χρόνος σαν νεράκι, φεύγει και γίνεται το χτες. Ο ήλιος

  Γιώργος Ι. Μποτής