ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις των bloggers που φιλοξενούνται στο in.gr δεν απηχούν κατ' ανάγκη την άποψη του in.gr. Η επιλογή των φωτογραφιών και των βίντεο γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των bloggers. Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση κάποιου blog ή έχει οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορεί να επικοινωνήσει με το in.gr.
 
Κριστιάνο ακούς; Πολύ μαγκιόρα αυτή η Ισλανδία!
  (Φωτογραφία:  Reuters )
Κριστιάνο ακούς; Πολύ μαγκιόρα αυτή η Ισλανδία!

Κριστιάνο ακούς; Πολύ μαγκιόρα αυτή η Ισλανδία!

insiders»

Δημοσίευση: 22 Ιουν. 2016  | Τελευταία ενημέρωση: 22 Ιουν. 2016

Μετά το τέλος της πρώτης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Euro, όταν η Πορτογαλία είχε μείνει στο 1-1 με την Ισλανδία ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε επιδείξει μια ανάρμοστη συμπεριφορά, αφού αρχικά είχε αρνηθεί να δώσει τη μπλούζα του στον Άρνανσον, στη συνέχεια είχε δηλώσει πως η Ισλανδία είναι «μικρή ομάδα».

Αυτή η... μικρή ομάδα, τελικά, όχι μόνο προκρίθηκε στους «16», άλλα πέρασε και ως δεύτερη από τον 6ο όμιλο με 2 βαθμούς περισσότερους από την Πορτογαλία του Κριστιάνο και έστειλε τους Ίβηρες πάνω στην εκπληκτική φέτος, Κροατία.

Μια χώρα με πληθυσμό μόλις 330 χιλιάδων ανθρώπων, η οποία προκρίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης απέδειξε ότι δεν χρειάζεται να έχεις μεγάλα ονόματα σε μια τέτοια διοργάνωση για να έχεις μια αξιοπρεπή παρουσία.

Xωρίς ήττα, με 2 ισοπαλίες και μια νίκη, χάνοντας την πρωτιά για ένα γκολ, ενώ η μια από τις ισοπαλίες αυτή με την Ουγγαρία (1-1), κρίθηκε από ένα... χαζό αυτογκόλ των Ισλανδών στο 88ο λεπτό.

Έτσι λοιπόν το... περίπου 10% του πληθυσμού της χώρας που βρίσκεται στη Γαλλία θα μείνει σίγουρα μέχρι τη Δευτέρα, για τον αγώνα με την Αγγλία, και βλέπουμε!

Έτσι και αλλιώς, οι Ισλανδοί έχουν ξεπεράσει κατά πολύ το «ταβάνι» που έβαζαν στους εαυτούς τους, από δω και πέρα όλα είναι μέρος ενός ευχάριστου ονείρου που λέγεται «Euro 2016»!

Πάντα με τη μαγκιά που δείχνουν από τα προκριματικά μέχρι τώρα... Κριστιάνο ακούς; Πολύ μαγκιόρα αυτή η Ισλανδία!

Πάνος Καισσαράτος
 

Tελευταία σχόλια

 • Ενας "ξένος" ΕΛΛΛΗΝΑΣ

   

  Οταν πριν από καιρό διάβασα τυχαία το πρώτο σας κείμενο (δεν ξέρω εάν είχαν προ

  Αντώνης Κίσαμος
 • Ελληνόφωνε Άγγλε..

   

  .. καλώς να μας έρθεις και να εισπράξεις απο την Ελλάδα και τους Έλληνες τα κέρ

  Ο Αγγλόφωνος Έλληνας
 • ΦΕΎΓΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ

   

  Φεύγει ο χρόνος Φεύγει ο χρόνος σαν νεράκι, φεύγει και γίνεται το χτες. Ο ήλιος

  Γιώργος Ι. Μποτής