ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις των bloggers που φιλοξενούνται στο in.gr δεν απηχούν κατ' ανάγκη την άποψη του in.gr. Η επιλογή των φωτογραφιών και των βίντεο γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των bloggers. Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση κάποιου blog ή έχει οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορεί να επικοινωνήσει με το in.gr.
 
Απαγορεύεται το βούτυρο από αγελάδες που βόσκουν στο γρασίδι

Απαγορεύεται το βούτυρο από αγελάδες που βόσκουν στο γρασίδι

Ο Κόσμος του Αύριο»

Δημοσίευση: 05 Απρ. 2017  | Τελευταία ενημέρωση: 05 Απρ. 2017

Οι αρχές της πολιτείας του Wisconsin των ΗΠΑ απαγόρευσαν την κατανάλωση του βουτύρου της γνωστής εταιρείας Kerrygold επειδή οι αγελάδες που παράγουν το γάλα για αυτό βόσκουν στο γρασίδι και δεν τρέφονται με ζωοτροφές!

Αυτή η απόφαση υποτίθεται πως έγινε για λόγους υγείας (προφανώς ξέχασαν τις τρελές αγελάδες που προκαλούνταν από τις ζωοτροφές). Η πραγματικότητα βέβαια είναι διαφορετική. Το Lobby των κτηνοτρόφων είναι πολύ ισχυρό στην Πολιτεία και ψάχνουν δικαιολογίες για να περιορίσουν τον ανταγωνισμό.

Έτσι, οι κάτοικοι ταξιδεύουν πλέον στις διπλανές πολιτείες για να προμηθευτούν το "ανθυγιεινό" βούτυρο μια και οι έμποροι που το πουλούν θα καταδικαστούν σε 1.000 δολλάρια ΗΠΑ πρόστιμο ή σε εξάμηνη φυλάκιση.

Όλοι για το καλό μας δουλεύουν βρε παιδί μου και κάτι συμπτώσεις στέλνουν τα λεφτά στις τσέπες των πλούσιων, των ισχυρών και των δικτυομένων.

Γιώργος Επιτήδειος του Στεφάνου
Οικονομολόγος-προγραμματιστής

Λέξεις κλειδιά

ομάδες συμφερόντων, lobby

 
 

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Tελευταία σχόλια

 • Ενας "ξένος" ΕΛΛΛΗΝΑΣ

   

  Οταν πριν από καιρό διάβασα τυχαία το πρώτο σας κείμενο (δεν ξέρω εάν είχαν προ

  Αντώνης Κίσαμος
 • Ελληνόφωνε Άγγλε..

   

  .. καλώς να μας έρθεις και να εισπράξεις απο την Ελλάδα και τους Έλληνες τα κέρ

  Ο Αγγλόφωνος Έλληνας
 • ΦΕΎΓΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ

   

  Φεύγει ο χρόνος Φεύγει ο χρόνος σαν νεράκι, φεύγει και γίνεται το χτες. Ο ήλιος

  Γιώργος Ι. Μποτής