ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις των bloggers που φιλοξενούνται στο in.gr δεν απηχούν κατ' ανάγκη την άποψη του in.gr. Η επιλογή των φωτογραφιών και των βίντεο γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των bloggers. Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση κάποιου blog ή έχει οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορεί να επικοινωνήσει με το in.gr.
 
Παρακολουθήστε έναν πόλεμο live

Παρακολουθήστε έναν πόλεμο live

Ο Κόσμος του Αύριο»

Δημοσίευση: 25 Μαϊ. 2017

Ο πόλεμος αυτός δεν έχει πυροβολισμούς, εκρήξεις και ίσως ούτε καν νεκρούς. Αυτό όμως δεν τον κάνει λιγότερο πραγματικό.

Η εταιρεία ασφαλείας Norse δημιούργησε έναν real time χάρτη για να παρακολουθούμε online τις κυβερνοεπιθέσεις που λαμβάνουν χώρα κάθε στιγμή στον πλανήτη.

Φυσικά, η εταιρεία δεν μπορεί να τις αναγνωρίσει όλες, αλλά χάρη στα 8 εκατομμύρια αισθητήρες της μπορεί να μας δώσει μια ιδέα του τι γίνεται στον κόσμο κάθε στιγμή.

Δυστυχώς ο χάρτης έχει αποδειχθεί εξαιρετικά δημοφιλής με αποτέλεσμα να αργεί πολύ να φορτώσει δεδομένα. Σύντομα όμως, όταν θα ξεχαστεί από τους περισσότερους, έχω σκοπό να τον παρακολουθώ καθημερινά. Θα έχει σίγουρα πολύ ενδιαφέρον.

Γιώργος Επιτήδειος του Στεφάνου
Οικονομολόγος-προγραμματιστής

Αν βρίσκετε καταθλιπτικά όσα γράφω μερικές φορές σας δεν σας αδικώ Για αντίδοτο σας προτείνω να δείτε μερικές γελοιογραφίες για να χαλαρώσετε.

Λέξεις κλειδιά

cyberwar, cybercrime

 
 

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Tελευταία σχόλια

 • Ενας "ξένος" ΕΛΛΛΗΝΑΣ

   

  Οταν πριν από καιρό διάβασα τυχαία το πρώτο σας κείμενο (δεν ξέρω εάν είχαν προ

  Αντώνης Κίσαμος
 • Ελληνόφωνε Άγγλε..

   

  .. καλώς να μας έρθεις και να εισπράξεις απο την Ελλάδα και τους Έλληνες τα κέρ

  Ο Αγγλόφωνος Έλληνας
 • ΦΕΎΓΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ

   

  Φεύγει ο χρόνος Φεύγει ο χρόνος σαν νεράκι, φεύγει και γίνεται το χτες. Ο ήλιος

  Γιώργος Ι. Μποτής