ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις των bloggers που φιλοξενούνται στο in.gr δεν απηχούν κατ' ανάγκη την άποψη του in.gr. Η επιλογή των φωτογραφιών και των βίντεο γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των bloggers. Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση κάποιου blog ή έχει οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορεί να επικοινωνήσει με το in.gr.
 
Θα δουλεύετε ακόμη και από την τουαλέτα του σπιτιού σας ρε

Θα δουλεύετε ακόμη και από την τουαλέτα του σπιτιού σας ρε

Ο Κόσμος του Αύριο»

Δημοσίευση: 03 Ιουν. 2017

Η διάσημη για τις αντι-εργατικές και αντι-συνδικαλιστικές πρακτικές της αμερικανική εταιρεία Walmart βρήκε έναν ακόμη τρόπο να κερδίζει χρήματα σε βάρος του προσωπικού της.

Οι εργαζόμενοι, όταν τελειώνει το ωράριό τους θα έχουν δηλώσει τον σημείο που έχουν σκοπό να μεταβούν μετά τη δουλειά (π.χ. το σπίτι τους) και θα φορτώνονται με πακέτα για πελάτες που παρήγγειλαν online και βρίσκονται κοντά στο δρομολόγιό τους.

Υποτίθεται πως θα πληρώνονται επιπλέον για αυτή την υπηρεσία. Φυσικά, μια εταιρεία που απασχολεί κυρίως ανειδίκευτο προσωπικό και το αλλάζει συχνά θα φροντίσει σιγά σιγά να διατηρήσει τους πιο πειθήνιους εργαζόμενους. Όσους μπορεί δηλαδή να τους φορτώσει πολύ και να τους στέλνει σε μακρινά δρομολόγια που θα βαφτίσει μικρές παρακάμψεις.

Δεν θέλω να φανταστώ τι άλλο μπορεί να σκεφθούν για να ξεζουμίσουν το προσωπικό τους οι άνθρωποι.

Γιώργος Επιτήδειος του Στεφάνου
Οικονομολόγος-προγραμματιστής

Αν βρίσκετε καταθλιπτικά όσα γράφω μερικές φορές σας δεν σας αδικώ Για αντίδοτο σας προτείνω να δείτε μερικές γελοιογραφίες για να χαλαρώσετε.

Λέξεις κλειδιά

εργοδοτική εκμετάλευση

 
 

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Tελευταία σχόλια

 • Ενας "ξένος" ΕΛΛΛΗΝΑΣ

   

  Οταν πριν από καιρό διάβασα τυχαία το πρώτο σας κείμενο (δεν ξέρω εάν είχαν προ

  Αντώνης Κίσαμος
 • Ελληνόφωνε Άγγλε..

   

  .. καλώς να μας έρθεις και να εισπράξεις απο την Ελλάδα και τους Έλληνες τα κέρ

  Ο Αγγλόφωνος Έλληνας
 • ΦΕΎΓΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ

   

  Φεύγει ο χρόνος Φεύγει ο χρόνος σαν νεράκι, φεύγει και γίνεται το χτες. Ο ήλιος

  Γιώργος Ι. Μποτής