ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις των bloggers που φιλοξενούνται στο in.gr δεν απηχούν κατ' ανάγκη την άποψη του in.gr. Η επιλογή των φωτογραφιών και των βίντεο γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των bloggers. Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση κάποιου blog ή έχει οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορεί να επικοινωνήσει με το in.gr.
 
Απέτυχε η προσπάθεια της NASA να δημιουργήσει χρωματιστά σύννεφα

Απέτυχε η προσπάθεια της NASA να δημιουργήσει χρωματιστά σύννεφα

Ο Κόσμος του Αύριο»

Δημοσίευση: 06 Ιουν. 2017  | Τελευταία ενημέρωση: 06 Ιουν. 2017

Δεν πρόκειται φυσικά για καπρίτσιο ούτε για σκέψεις να δημιουργήσουμε έναν πιο χαρούμενο ουρανό (αν και φαντάζομαι πως θα ήταν πολύ όμορφο). Οι επιστήμονες της NASA εκτόξευσαν δοχεία με σημαντήρες υδρατμών στην ατμόσφαιρα με σκοπό να διερευνήσουν τις κινήσεις σωματιδίων στο διάστημα.

Έχοντας χρωματίσει τους υδρατμούς της ατμόσφαιρας κόκκινους και πράσινους θα ήταν εύκολο να τους ξεχωρίσουν από τα διαστημικά σωματίδια που ήταν το αντικείμενο της έρευνάς τους.

Δυστυχώς η μητέρα φύση είχε άλλη άποψη. Στην περιοχή έπνευσαν ισχυροί άνεμοι που σκόρπισαν τους χρωματιστούς υδρατμούς, ενώ εμφανίστηκαν και σύννεφα (κανονικά αυτή τη φορά) που μείωσαν την ορατότητα στο μηδέν.

Οι επιστήμονες όμως δεν απογοητεύονται. Θα ξαναδοκιμάσουν στις 11 του μηνός. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Γιώργος Επιτήδειος του Στεφάνου
Οικονομολόγος-προγραμματιστής

Αν βρίσκετε καταθλιπτικά όσα γράφω μερικές φορές σας δεν σας αδικώ Για αντίδοτο σας προτείνω να δείτε μερικές γελοιογραφίες για να χαλαρώσετε.

Λέξεις κλειδιά

χρωματιστά σύννεφα

 
 

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Tελευταία σχόλια

 • Όπως όλοι και εγώ

   

  Όπως όλοι οι απλήρωτοι έτσι τη βγάζω και εγώ. Με έναντι. Δεν είσαι ποτέ τελείως

 • σιγά τη δημοκρατία

   

  Στήν ινδική <>οι ψήφοι εξαγοράζονται με λίγα χρήματα ή απειλές στους φτωχούς δ

  Ανώνυμος / η
 • Απάντηση

   

  Ποιός τον πληρώνει;Είναι λέει κάτι μήνες απλήρωτοι και απ'ότι μαθαίνω και ο νέο

  PS