ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις των bloggers που φιλοξενούνται στο in.gr δεν απηχούν κατ' ανάγκη την άποψη του in.gr. Η επιλογή των φωτογραφιών και των βίντεο γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των bloggers. Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση κάποιου blog ή έχει οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορεί να επικοινωνήσει με το in.gr.
 
ΗΠΑ: Η τρομοκρατία με απασχολεί μόνο αν δεν κονομάω.

ΗΠΑ: Η τρομοκρατία με απασχολεί μόνο αν δεν κονομάω.

Ο Κόσμος του Αύριο»

Δημοσίευση: 15 Ιουν. 2017  | Τελευταία ενημέρωση: 15 Ιουν. 2017

Πριν λίγες ημέρες ο Πρόεδρος Trump καταδίκασε το βαθύπλουτο κρατίδιο του Qatar ως συνεργό τρομοκρατών και επιδοκίμασε τις ενέργειες αποκλεισμού του από άλλα αραβικά κράτη καθόλου αθώα και αυτά στο θέμα της τρομοκρατίας.

Το αμερικανικό Πεντάγωνο όμως, του οποίου προΐσταται, έχει άλλη άποψη αφού μόλις ενέκρινε την αγορά από το Qatar 36 υπερσύγχρονων μαχητικών αεροσκαφών F-15 αξίας 12 δις δολλαρίων!

Μπορεί ο Πρόεδρος να διακηρύσσει την ανεξαρτησία του από τα μεγάλα συμφέροντα αλλά αυτά είναι απλώς μεγαλοστομίες για να ενθουσιάζεται το πόπολο. Το στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα είναι εκείνο που καθορίζει τι θα κάνει πατρίδα του.

Δυστυχώς, η (ακόμη) ισχυρότερη χώρα του κόσμου κυβερνάται από έναν διασκεδαστή που ψυχαγωγεί τον λαό του και αφήνει άλλους να καθορίζουν την πορεία του κράτους.

Δεν θα έχει καλό τέλος αυτή η ιστορία.

Γιώργος Επιτήδειος του Στεφάνου
Οικονομολόγος-προγραμματιστής

Αν βρίσκετε καταθλιπτικά όσα γράφω μερικές φορές σας δεν σας αδικώ Για αντίδοτο σας προτείνω να δείτε μερικές γελοιογραφίες για να χαλαρώσετε.

Λέξεις κλειδιά

τρομοκρατία, πωλήσεις όπλων

 
 

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Tελευταία σχόλια

 • Όπως όλοι και εγώ

   

  Όπως όλοι οι απλήρωτοι έτσι τη βγάζω και εγώ. Με έναντι. Δεν είσαι ποτέ τελείως

 • σιγά τη δημοκρατία

   

  Στήν ινδική <>οι ψήφοι εξαγοράζονται με λίγα χρήματα ή απειλές στους φτωχούς δ

  Ανώνυμος / η
 • Απάντηση

   

  Ποιός τον πληρώνει;Είναι λέει κάτι μήνες απλήρωτοι και απ'ότι μαθαίνω και ο νέο

  PS