ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις των bloggers που φιλοξενούνται στο in.gr δεν απηχούν κατ' ανάγκη την άποψη του in.gr. Η επιλογή των φωτογραφιών και των βίντεο γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των bloggers. Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση κάποιου blog ή έχει οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορεί να επικοινωνήσει με το in.gr.
 
Ελβετική τράπεζα δέχεται καταθέσεις σε Bitcoin

Ελβετική τράπεζα δέχεται καταθέσεις σε Bitcoin

Ο Κόσμος του Αύριο»

Δημοσίευση: 17 Ιουλ. 2017  | Τελευταία ενημέρωση: 17 Ιουλ. 2017

Οι περισσότερες χώρες του κόσμου δεν έχουν αποφασίσει ακόμη πώς να διαχειριστούν το νέο νόμισμα. Οι Ελβετοί όμως όταν βλέπουν πιθανό κέρδος δεν έχουν δισταγμούς.

Η τράπεζα Falcon έγινε γνωστή πριν από λίγο καιρό όταν η Σιγκαπούρη έκλεισε τα υποκαταστήματά της στη χώρα λόγω ξεπλύματος μαύρου χρήματος για λογαριασμό, όπως ανακοινώθηκε, του Πρωθυπουργού της Μαλαισίας (Najib Razak). Το Bitcoin όμως είναι διάφανο χρήμα οπότε η διοίκηση της τράπεζας αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή.

Οι εύποροι πελάτες θα μπορούν να τοποθετούν σε bitcoins μέρος των διαθεσίμων τους και να τα διαχειρίζονται όπως κάνουν και με τις κλασικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Το θέμα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να γίνει η αρχή. Αφού κάποια χώρα ξεκίνησε σύντομα θα δούμε όλες τις μεγάλες οικονομίες και τράπεζες να παρέχουν επενδυτικά προϊόντα σε cryptocurrencies όπως λέγονται. Άντε και ομόλογα του ελληνικού δημοσίου με ρήτρα Ethereum.

Γιώργος Επιτήδειος του Στεφάνου
Οικονομολόγος-προγραμματιστής

Αν βρίσκετε καταθλιπτικά όσα γράφω μερικές φορές σας δεν σας αδικώ Για αντίδοτο σας προτείνω να δείτε μερικές γελοιογραφίες για να χαλαρώσετε.

Λέξεις κλειδιά

bitcoin, Καταθέσεις

 
 

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Tελευταία σχόλια

 • Ενας "ξένος" ΕΛΛΛΗΝΑΣ

   

  Οταν πριν από καιρό διάβασα τυχαία το πρώτο σας κείμενο (δεν ξέρω εάν είχαν προ

  Αντώνης Κίσαμος
 • Ελληνόφωνε Άγγλε..

   

  .. καλώς να μας έρθεις και να εισπράξεις απο την Ελλάδα και τους Έλληνες τα κέρ

  Ο Αγγλόφωνος Έλληνας
 • ΦΕΎΓΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ

   

  Φεύγει ο χρόνος Φεύγει ο χρόνος σαν νεράκι, φεύγει και γίνεται το χτες. Ο ήλιος

  Γιώργος Ι. Μποτής